Liber după ce a vrut să violeze o fetiţă de şapte ani

Decizii uimitoare pot lua uneori anchetatorii din Gorj, care se grăbesc, de exemplu, să ceară arestarea unui primar pentru că a semnat nişte hârtii care oricum nu mai pot să fie făcute dispărute, în timp ce un individ care a încercat să violeze o minoră este lăsat liber în continuare, nefiind considerat un pericol public.

Un bărbat de 58 de ani, din Dăneşti, dar boschetar prin Târgu Jiu, se bucură de toată libertatea posibilă pentru a căuta în continuare prin tomberoane, după ce procurorii au dispus continuarea cercetărilor cu acesta în stare de libertate.

Individul a încercat la mijlocul săptămânii trecute să violeze o fetiţă de şapte ani, pe care a întâlnit-o pe bulevardul Republicii, din municipiu. Fetiţa a fost ademenită de acesta cu promisiunea primirii unei biciclete şi a altor jucării, fiind convinsă să meargă pe jos până la câmpurile de la marginea oraşului. Acolo, suspectul a încercat să abuzeze sexual de fetiţă, minora dându-şi seama că nu va avea parte de nicio bicicletă sau altă jucărie. Norocul ei l-a reprezentat faptul că prin zonă a trecut un motociclist, iar ea a reuşit să fugă şi să ceară ajutor. Mama fetei a alertat un echipaj de jandarmi pe care l-a întâlnit, iar aceştia au reuşit în scurt timp să dea de urmele suspectului.

          Acuzaţiile ce-i sunt aduse acestuia sunt de lipsire de libertate în mod ilegal şi corupere sexuală, fapte ce-i pot aduce până la 10 ani de puşcărie. Până atunci însă, individul este liber şi poate fi întâlnit pe la gheenele de gunoi din zona de sud a oraşului, locuri în care şi copii mai sunt trimişi să ducă gunoiul din casă, asta dacă nu cumva se şi joacă pe acolo…

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: