Liberalii gorjeni au 4 purtători de cuvânt la filială!

PNL Gorj are nu mai puţin de patru purtători de cuvânt, deşi, deocamdată, singura voce care se aude din partea filialei este cea a liderului Dan Ilie Morega. Deputatul liberal este şi cel care a anunţat că organizaţia îi va avea de acum încolo ca purtători de cuvânt pe Dan Popescu, cel care a ocupat şi până în prezent postul respectiv, dar şi pe Ion Răuţ, fost director de resurse umane la Complexul Energetic Turceni, pe Leonard Filip, fost jurnalist şi purtător de cuvânt la Complexul Energetic Rovinari, precum şi pe Ion Navlea, fost preşedinte al PNL Târgu Jiu, demis din cauza rezultatelor proaste de la alegerile locale de anul trecut.

Anunţul lui Morega i-a surprins inclusiv pe jurnalişti, care au remarcat că, de-a lungul vremii, el a fost oricum singura voce a filialei. Unul dintre cei nominalizaţi, Leonard Filip, a menţionat că nu ştie nimic despre anunţul lui Morega. Acesta este însă un apropiat al fostului director general al Complexului Energetic Rovinari, Laurenţiu Ciurel, dar şi un realizator de emisiuni radio la postul la care şi liderul PNL Gorj are acţiuni.

Anunţul făcut de Dan Ilie Morega coincide şi cu schimbarea datei de desfăşurare a conferinţelor de presă ale filialei de miercurea pentru vinerea. Schimbarea a fost făcută tocmai pentru ca deputatul liberal să poată ajunge de la Bucureşti la Târgu Jiu ca să vorbească în faţa jurnaliştilor din presa locală.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: