Liberalii se delimitează de Dacian Cioloş

Liberalii din Gorj par să-l dea uitării pe fostul premier Dacian Cioloș, de care s-au folosit în campania electorală. Joi, Dacian Cioloș a anunțat pe un post central de televiziune că are de gând să activeze un ONG prin intermediul căruia să ducă la îndeplinire promisiunile din campanie cu sprijinul PNL și USR. Liberalii nu au chef de o colaborare nouă cu Cioloş.

L-au folosit în campanie, însă acum aproape că nu mai vor să audă de el. Dacian Cioloș pare să nu se mai bucure de susținerea liberalilor. Asta în condițiile în care joi a declarat că vrea să lanseze un ONG prin care să-și promoveze principiile din campania electorală, mizând pe susținerea PNL și USR. Numai că în scurt timp au apărut și reacțiile, cele mai acide din rândul liberalilor, care nu agreează o astfel de colaborare. Ba chiar acum îl învinuiesc pe Cioloș de eșecul de la parlamentare. ”Un domn care ne-a spus în campania electorală că nu dorește să fie pe afișele noastre și că îi folosim abuziv imaginea ne lansează la televizor propuneri de colaborare. Menționează ceva de platforma România 100. Păi cu platforma asta am pierdut alegerile. Nu mersi", a scris, joi, Mihai Voicu pe Facebook.
Nici liderul de la Gorj, Dan Vîlceanu, nu vede cu ochi buni această colaborare. Spune că mai întâi să vadă ONG și abia apoi se poate discuta. „Opinia mea este că noi am avut o solicitare către domnul Dacian Cioloș cât timp a fost campanie și înainte de campanie, în legătură cu dorința noastră ca dânsul să intre în PNL și dânsul a declinat atunci oferta noastră spunând că nu dorește să fie membru PNL. Acum înțeleg că dorește să facă un ONG și încearcă o colaborare cu USR și PNL. Domnul Dacian Cioloș, dacă dorește să ne susțină demersurile, este liber să o facă. Deocamdată, din partea lui n-am văzut demersuri și nici nu există acest ONG, când va exista acest ONG și ne va solicita sprijin atunci discutăm altfel”, a spus Dan Vâlceanu, deputat PNL.

Vizualizări: 562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: