Liberalii se duc la Bucureşti să ceară schimbarea şefului

Liberalii din vechiul PNL Gorj vor face o deplasare la Bucureşti, la conducerea partidului, unde vor cere clarificarea situaţiei din filială. Foarte mulţi liberali nu-l mai vor în fruntea organizaţiei pe senatorul Dian Popescu şi aceasta va fi subiectul principal al discuţiei. Despre întâlnirea care ar avea loc săptămâna aceasta, Dian Popescu, liderul vechiului PNL, spune că este pusă la cale de oamenii PSD.

Fostul consilier judeţean Pantelimon Manta a confirmat la Radio Infinit că o delegaţie a PNL Gorj intenţionează să meargă la Bucureşti pentru o discuţie cu preşedintele Alina Gorghiu. „S-a discutat despre o astfel de posibilitate, nu s-a stabilit o dată anume. Intenţionăm să facem un memoriu să-l înaintăm conducerii centrale, dar nu este exclusă posibilitatea să facem o deplasare la Bucureşti. Sunt din ce în ce mai mulţi nemulţumiţi de activitatea lui Dian Popescu. Sper ca doamna preşedintă şi conducerea centrală să realizeze că lucrurile aici nu stau deloc bine. Nu am nimic împotrivă ca la această discuţie să participe şi Dian Popescu, aşa e normal, să se poată apăra“, a spus Manta, care a adăugat că nemulţumiţi sunt mulţi primari, foşti membri ai BPJ, foşti preşedinţi şi vicepreşedinţi ai partidului.

Din acest grup face parte şi consilierul municipal Mihai Paraschiv. „E un grup restrâns de mulţumiţi, dacă e să mă întrebaţi pe mine. Noi am făcut o singură solicitare: să fie respectat statutul“, a comentat Paraschiv. Senatorul Dian Popescu s-a „liniştit“ când a aflat cine face parte din grupul care cere schimbarea sa din funcţia de şef al PNL Gorj. „Nu ştiu domnul Manta interesele cui le slujeşte, ale PNL sau PSD? Domnul Manta e pe statul de plată al PSD. Nu-mi bat capul cu domnul Manta sau pe cine aţi mai spus. Nu-i iau în calcul. Drum bun, cale bătută şi dacă nu ştie adresa i-o dau eu“, a declarat senatorul Dian Popescu.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: