Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Liberalizarea preţului la gaze, amânat pentru CET-uri

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energie (ANRE) a notificat Guvernul să aprobe de urgenţă o ordonanţă prin care să scoată CET-urile din rândul consumatorilor de pe piaţa liberă, în caz contrar existând pericolul creşterii preţurilor la energia termică cu 28% până la 38%. Practic ar exista o diferenţă de la 90 de lei/ MW la consumatorul industrial faţă de 53 de lei/MW la consumatorul casnic.

Departamentul pentru Energie precizează ca va analiza solicitarea amânării liberalizării preturilor pentru centralele care produc energie termică pentru populaţie. „Departamentul pentru Energie consideră că o amânare parţială sau totală a liberalizării pentru consumatorii industriali (inclusiv C.E.T. –uri) necesită o aprobare prealabilă a Comisiei Europene. În ceea ce priveşte preţurile plătite de consumatorii casnici pentru gazele naturale din producţia internă, acestea vor rămâne neschimbate de la 1 ianuarie 2015 în raport cu nivelul actual", se arată in comunicat.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: