Un primar din Gorj şi-a dat demisia

Un primar dintr-o localitate din Gorj a renunţat la mandat chiar cu câteva luni înaintea alegerilor locale. Acesta era decis să nu mai candideze pentru fotolilul de primar şi, pentru că i s-a oferit ocazia de a profesa într-un alt domeniu, a plecat de la primărie. Este vorba de primarul din Licurici, Liviu Drăgulescu.

Primarul a plecat din fruntea comunei săptămâna trecută, cu un gust amar despre ceea ce însemană politica şi administraţia publică.

Liviu Drăgulescu a fost convins atât de cetăţeni, dar şi de felul în care funcţionează lucrurile la nivel central şi judeţean, că ar fi mai bine să se întoarcă la meseria lui. "Am renunţat la mandat. Nu vreau să mai aud de politică, pentru că m-am săturat. Asta nu e politică. Nimeni nu-şi asumă nimic. Toţi au doar drepturi. Ceea ce se întâmplă acum în clasa politică, dar şi o parte din cetăţeni m-au convins să plec din administraţia publică locală. Oricum nu mai aveam de gând să candidez. Am plecat de la primărie cu un gust amar, pentru că am pus suflet în tot ce am făcut în Licurici", a precizat primarul Liviu Drăgulescu.

Primarul din Licurici este de profesie medic veterinar şi deja şi-a început activitatea. "Am avut o oportunitate la care nu puteam să dau cu piciorul, pentru că venea altul. Am licitat pentru două circumscripţii, am câştigat şi am revenit la meseria mea de medic veterinar. Acum am început campania pentru vaccinarea câinilor. Nu puteam să mai rămân să termin mandatul, că eram în stare de incompatibilitate. Acum alerg eu după bani, nu mai vin banii la mine", a mai spus Liviu Drăgulescu.

Atribuţiile primarului au fost luate de viceprimar până la alegerile din vară.

Vizualizări: 8,876

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: