Liberalul Puiu Diaconescu, dator la Caragea

Vicepreședintele PNL Gorj, Puiu Diaconescu, susține că are o datorie morală la fostul candidat la Primăria Târgu Jiu, Viorel Caragea. „Pe Viorel Caragea, în campania din vară, l-am rugat să nu dea în Partidul Național Liberal și în candidatul Marcel Romanescu, m-a și ascultat, din acest punct de vedere am o obligație morală, nu eu, ci Partidul Național Liberal”, a spus Puiu Diaconescu.

Între timp, Caragea a devenit criticul nr. 1 al lui Marcel Romanescu, iar Puiu Diaconescu se plânge că nu este băgat în seamă de noul primar. Caragea spune despre Puiu Diaconescu că este la un pas să plece din PNL. „Mai jigniți-l voi mult pe Puiu Diaconescu! Dacă pleacă, sunt cel puțin 10 oameni de forță din partid care-l vor însoți la noua formațiunea politică”, a spus Caragea, fără să precizeze la ce nouă formațiune se referă.

Puiu Diaconescu nici nu a infirmat, nici nu a confirmat informația. „Astea sunt lucruri, dacă ar fi adevărate, care mă privesc. După cum știți, în perioada trecută, când am plecat dintr-un partid, am avut o discuție internă. Am spus atunci la Partidul Social Democrat că dacă nu rezolvăm în trei zile o discuție principială plec. În Partidul Național liberal sunt frământări interne, dar care nu fac obiectul plecării mele din partid”, a spus Puiu Diaconescu la Radio Infinit. „Cred că este posibil să fi zis, dar nu public, că este posibil să plec acasă”, a mai spus Puiu Diaconescu. (A.A.)

Vizualizări: 2,329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: