Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Licitația pentru DN 66A, la sfârșitul lunii

Drumul care leagă Gorjul de Hunedoara, prin Valea Cernei, va fi realizat în următorii trei ani, dacă este să ne luăm după promisiunile guvernului care abundă în această campanie electorală. Este un drum care ar putea dezvolta turismul din zona de sub munte a celor două județe.

Primul ministru Viorica Dăncilă a vorbit despre acest proiect în cadrul unei vizite în Hunedoara. "Am adoptat pe 16 aprilie o hotărâre de guvern. Până la sfârşitul lunii mai scoatem la licitaţie proiectul de execuţie şi alocăm şi fondurile", a spus primul ministru.

Valoarea investiţiei pentru realizarea acestui tronson de drum, de 19 kilometri, se ridică la peste 307 milioane lei, fondurile fiind alocate de la bugetul de stat prin Ministerul Transporturilor. Termenul de execuţie al lucrărilor este de 36 de luni.

Vizualizări: 2,479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: