Licitaţia pentru reabilitarea drumurilor judeţene, doar pe Gorj

Licitaţia pentru implementarea proiectului ”10.000 de kilometri de drumuri judeţene” se va organiza doar pentru judeţul Gorj. Doljul a fost scos din pachetul iniţial, după ce licitaţia pentru execuţia lucrărilor a fost anulată.

Dacă la început trebuia o singură licitaţie pentru pachetul Gorj-Dolj, acum cele două judeţe vor merge separat. ”Licitaţia iniţială, legată de pachetul Gorj şi Dolj a fost anulată. Decizia de anulare a fost contestată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor şi se aşteaptă răspunsul. Se reia licitaţia, dar nu se va mai merge pe pachet Gorj-Dolj, ci Gorj şi Dolj separat”, spune deputatul Cosmin Popescu. Se pare că firmele care au depus oferte pentru pachetul Gorj-Dolj au fost Gecor Craiova şi Delta ACM. Una dintre cele două firme nu a îndeplinit condiţiile tehnice şi atunci, existând o singură ofertă valabilă, licitaţia a trebuit anulată pentru că nu exista concurenţă. ”Cert este că în acest moment în 11 judeţe a început proiectarea tehnică. Acolo unde s-a contractat lucrurile au plecat la drum. Este pachet de proiectare şi execuţie”, mai afirmă Cosmin Popescu.

În judeţul Gorj urmează să fie reabilitate prin acest proiect DJ672, Km 0+000-Km 43+623, Ciuperceni - Godineşti - Tismana - Topeşti - Peştişani - Brădiceni - Buduhala (DN67) şi reabilitarea D.J 673, Şiacu - Borăscu - Turceni - Broşteni (DN66), km 16+650+41+650.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: