Licitație pentru controlul din trolee

Conducerea Transloc va decide luna viitoare cine va prelua activitatea de control din mijloacele de transport în comun din municipiul Târgu Jiu. Valoarea licitaţiei este estimată la 120.000 lei. Așa că firma Team Guard, ai cărei agenți controlează dacă târgujienii și-au cumpărat bilet când au urcat în troleu, ar putea fi schimbată în urma licitației, dacă vor primi o ofertă mai bună. Team Guard a câștigat anul trecut și licitația pentru serviciul de pază al Consiliului Județean Gorj.

Luna viitoare, mai exact pe 12 ianuarie, conducerea Transloc va desemna o nouă firmă care să controleze dacă târgujienii au urcat cu bilet în troleu. După un an de zile, conducerea Transloc scoate din nou la licitație acest serviciu pentru desfășurarea transportului urban de călători. Personalul prestatorului va avea echipament corespunzător și ecusoane de control și vor acționa pe cele șapte trasee aprobate de Primăria Târgu Jiu, respectiv  9 Mai-Artego, 9 Mai-Bârsești, 9 Mai-Ursați, 9 Mai-Iezureni, 9 Mai-Drăgoieni, 9 Mai-Preajba și Romanești-Artego.

Astfel, firma care va câștiga licitație va asigura șase posturi de agenți pentru zilele lucrătoare, respectiv luni-vineri și patru posturi pentru zilele de week-end. Contractul se va întocmi pentru o perioadă de 12 luni. ”Anual se realizează această procedură legală. Este vorba despre un contract de prestări servicii, iar în luna ianuarie vom desemna fie o nouă firmă care să se ocupe de această acțiune, fie vom continua cu aceeași”, spune Vasile Căilean, directorul Transloc.  La ora actuală firma care asigură controlul în mijloacele de transport este Team Guard, cea care asigură și paza Consiliului Județean Gorj.

PERSONAL

Pentru această activitatea se va utiliza personal calificat și specializat, care trebuie să fie apt din punct de vedere fizic și psihic, să aibă o ținută adecvată și o comportare demnă și corectă în perioada desfășurării activității.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: