Licitaţie pentru demolarea stadionului din Târgu Jiu

Administraţia locală din Târgu Jiu spune că stadionul municipal „Tudor Vladimirescu” poate fi demolat. Marius Ionescu, directorul tehnic al primăriei, a precizat că a fost emisă o autorizaţie în acest sens şi că în data de 12 iunie va fi organizată licitaţia pentru desemnarea societăţii care să efectueze lucrările.

„Partea de demolare a intrat în sarcina primăriei. Odată cu elaborarea proiectului s-a obţinut şi autorizaţia de demolare, există autorizaţie de demolare. Nu sunt probleme, sunt toate avizele luate. Pe data de 12 iunie va avea loc licitaţia, este termenul de depunere a ofertelor. În paralel cu partea de demolare propriu-zisă, joi aveam şi licitaţia privind valorificarea anumitor elemente, dar nu ne încurcă pentru că, atunci când vom trece efectiv la partea de demolare, stâlpii de la nocturnă vor fi demontaţi, dezasamblaţi, transportaţi pe platforma din incinta CET unde vor fi depozitaţi. Tablourile electrice din toate cele 4 colţuri de medie şi joasă tensiune vor fi demontate, introduse în magaziile din incinta CET”, a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic al primăriei Târgu Jiu.  

Reprezentanţii primăriei Târgu Jiu au spus că tot ceea ce înseamnă garduri, gradene, scaune, vor fi recuperate şi depozitate şi cine va fi interesat să achiziţioneze le va găsi în depozitul primăriei. „Valoarea estimată este de aproape 2.7 milioane, ceea ce înseamnă evaluatul şi estimatul materialelor care pot fi recuperate. Obligaţia primăriei este să asigure şi să lase terenul liber aşa încât constructorul, când îşi termină partea de proiectare, documentaţie tehnică, să poată să înceapă efectiv construirea”, a mai spus directorul Ionescu.

Telefonic s-au interesat câteva primării de oraşe în legătură cu achiziţia nocturnei şi a celorlalte echipamente ce nu vor fi păstrate după modernizarea stadionului însă nicio ofertă nu a fost depusă până miercuri la primărie.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: