Videoclipul care a devenit viral pe internet

Un târgujian în vârstă de 32 de ani a făcut un clip pentru a atrage atenţia, în special tinerilor, cu privire la consecinţele pe care le are vorbitul la telefon şi butonatul acestuia în timpul traversării străzii. Fane Mărgulescu a conceput un videoclip care a strâns în numai două zile peste 10.000 de vizualizări.

Fane Mărgulescu, farmacist şi administrator al unei pagini electronice în domeniul medical, a creat un filmuleţ de numai 30 de secunde, pe care l-a intitulat sugestiv “Campanie de informare şi conştientizare privind folosirea telefonului mobil în trafic”. Subiectul principal al videoclipului este chiar el şi arată consecinţele pe care le poate avea neatenţia atunci când traversezi strada în timp ce vorbeşti sau butonezi la telefon. Filmarea a fost făcută în zona Coloanei fără Sfârşit din Târgu Jiu. Tânărul traversează pe zebră, butonând la telefon în loc să se asigure, timp în care este lovit de un autovehicul. Fane Mărgulescu a vorbit despre motivele care l-au determinat să conceapă un astfel de filmuleţ. “A fost o idee care a venit aşa, spontan. Am tot văzut în ultima vreme tot felul de accidente şi m-am gândit să atragem atenţia printr-un clip. A fost un pic cu tentă violentă, dar eu zic că mesajul este cel mai important. Mulţi dintre oameni nu conştientizează că pentru câteva momente de neatenţie, butonând la telefon, chiar dacă sunt pe trecerea de pietoni, pot să îşi piardă viaţa. În principiu cei tineri sunt cei care folosesc în exces telefonul mobil şi în primul rând lor mă adresez”, a spus Fane Mărgulescu.

Pentru a concepe acest filmuleţ tânărul a fost ajutat de nişte prieteni şi a avut nevoie şi de un machiaj special. Clipul poate fi vizualizat pe Youtube şi a fost distribuit şi pe site-ul de socializare Facebook. Tânărul a spus că nu se opreşte aici şi că va mai face şi alte astfel de filmuleţe-campanii. 

Vizualizări: 217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: