Licitaţie pentru demolarea stadionului. Nicio firmă interesată!

Primăria municipiului Târgu Jiu organizează vineri, 12 iunie, o licitaţie pentru desemnarea societăţii care să demoleze stadionul în vederea pregătirii amplasamentului pentru modernizare. Deocamdată nu s-a arătat interesată nicio firmă.

Pentru ca investiţia Companiei Naţionale de Investiţii în modernizarea stadionului Municipal „Tudor Vladimirescu” să fie demarată, autorităţile locale din Târgu Jiu trebuie să demoleze şi să dezasambleze anumite componente şi echipamente ce nu se vor regăsi în noul proiect. Pentru desemnarea unei societăţi care să efectueze aceste lucrări, primăria va organiza vineri, 12 iunie, o licitaţie. Până acum nu s-a arătat interesată nicio firmă, a precizat Lavinia Truşcă, purtătorul de cuvânt al primăriei Târgu Jiu, care a mai spus că valoarea estimată a acestor lucrări este de 1.3 milioane lei, fără TVA.

Pentru a mai face nişte bani de pe urma echipamentelor ce nu vor fi folosite după modernizarea bazei sportive, primăria a scos la vânzare aceste bunuri, printre care nocturna şi tabela electronică. Săptămâna trecută a fost organizată o licitaţie la care nu s-a înscris nimeni, drept pentru care astăzi va avea loc o nouă licitaţie. Se pare că nici de această dată nu există doritori. Până miercuri nu a fost depusă nicio solicitare de participare la licitaţie. „În momentul de faţă, la nivel de solicitare telefonică îşi doresc ca nocturna stadionului de la Târgu Jiu să ajungă la primăria din Reşița, primăria de la Craiova, primăria din Zalău, Deci sunt câteva primării care vor acest lucru. Licitaţia se va ţine joi la ora 10.00 şi vom vedea cine va câştiga”, a declarat primarul Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: