Licitație pentru troleibuzele care vor ajunge la Târgu Jiu și Ploiești

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a publicat vineri, 29 martie, pe portalul de licitații publice, anunțul privind achiziționarea a 40 de troleibuze electrice care vor ajunge la Târgu Jiu și Ploiești. Anunțul este unul dubios, licitația fiind condiționată de găsirea ulterioară a unei surse de finanțare.

Un lot de 20 de troleibuze de 12 metri va ajunge la Ploiești, în timp ce pentru Târgu Jiu sunt prevăzute 11 troleibuze normale și nouă cu autonomie extinsă, cele de circa 12 metri.
“Ofertantul declarat câștigător va semna contractul de achiziţie publică cu Municipiul Ploiești și Municipiul Târgu-Jiu. Semnarea contractelor de achiziţie publică este condiţionată de semnarea ordinului de finanţare a proiectului privind achiziția de 40 de troleibuze noi cu lungimea de cca. 12 m destinate transportului public urban de călători”, se arată în anunț. “Prezenta procedură de achiziție este inițiată sub incidența clauzei suspensive în sensul că încheierea/semnarea contractelor de furnizare se va realiza sub rezerva semnării contractului de finanțare respectiv, alocarea/obținerea fondurilor necesare”, mai scrie în anunț.

Valoarea totală estimată a achiziției este de 89 de milioane de lei. Data până la care pot fi depuse ofertele este 14 mai 2019. (A.A.)

Vizualizări: 1,254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: