Lider PNL, despre numirea lui Burlan: Să fie lăsat să lucreze

Numirea lui Daniel Burlan în Directoratul Complexului Energetic Oltenia este văzută cu ochi buni de liberali. Vicepreşedintele PNL Gorj, Gheorghe Orzan, a transmis, la Radio Infinit, că Burlan este un bun profesionist şi ar putea debloca lucrurile în carierele miniere, dacă va fi lăsat.

Reporter: Era de aşteptat această numire?

Gheorghe Orzan: Cred că este o numire de aşteptat, foarte rapidă. Mineritul gorjean are nevoie de profesionişti. În actualul Directorat nu prea sunt oameni buni pe probleme miniere. S-a simţit pentru că, vedeţi, majoritatea carierelor sunt blocate la ora actuală. Dacă va fi lăsat să facă treabă, domnul Daniel Burlan va face. Depinde de ceilalţi membri din Directorat.

Rep.: Se aştepta cineva să revină domnul Burlan pe o funcţie atât de importantă?

G.O.: Mă aşteptam să revină pe o funcţie importantă în Directorat. A mai fost respins, dar pe linie politică. Acum, celor care fac parte din coaliţia de guvernare le-a ajuns cuţitul la os. Au ajuns să-şi dea seama că sunt probleme foarte grele în minerit şi trebuie să aducă profesionişti să le rezolve. Este un bun profesionist. A plecat de jos. A fost chiar inginer stagiar, şef de sector în minerit, şef de carieră, apoi director.

Rep.: Este un specialist pe sectorul minier din Gorj, la CE Oltenia, în acest moment? Ştim că mulţi membri din Directorat sunt din zona Doljului.

G.O.: La ora actuală, pe probleme de minerit, domnul Burlan este singurul din Gorj. Spera şi Daniel Antonie să revină, şi Ciurel speră să vină. Toţi cei care s-au perindat la conducerea mineritului din Gorj îşi doresc să revină. Important este să fie lăsat să lucreze, să fie ascultat şi sprijinit. Dacă nu va fi lăsat să lucreze, nu va obţine rezultatele scontate şi ar fi păcat pentru Gorj şi pentru minerit. 

Vizualizări: 834

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: