Primar: Mulţumesc pentru excluderea din partid

UNPR Gorj a exclus din partid singurul primar pe care îl avea. Este vorba de Ionuţ Silviu Stan, primarul din Albeni, implicat în multe scandaluri cu salariaţii primăriei. Stan a ţinut să îi mulţumească preşedintelui UNPR Gorj, Sorin Lăcătuşu, pentru excluderea din partid, având acum posibilitatea să plece la o formaţiune care să îi asigure şanse mai mari de câştigare a unui nou mandat. Acesta a spus într-un interviu la Radio Infinit că are aşteptări de la unul din partidele aflate acum la guvernare, pentru rezolvarea situaţiei juridice a terenurilor din Câmpu Mare, pe care au fost construite casele sinistraţilor.

Reporter: Aţi fost exclus sâmbătă din UNPR, cum comentaţi?

Ionuţ Silviu Stan: Încă nu am primit nicio decizie, dar vreau să îi mulţumesc domnului preşedinte Lăcătuşu, dacă a luat această decizie de excludere a mea din partid.

Rep.: De ce îi mulţumiţi?

I.S.S.: Pentru că în 2016 cred că am făcut cunoscut acest partid atât la nivelul comunei, cât şi la nivel judeţean. Am adus cele mai multe voturi pentru Consiliul Judeţean, aşa cum i-am promis atunci domnului Marius Vlaicu. Tot respectul pentru dumnealui, dar a lăsat partidul pe mâna cui nu trebuia. Nu ştiu cum s-a luat această decizie, atâta timp cât domnul Lăcătuşu nu a adus absolut nimic pentru acest partid. Eu am scos de la UNPR patru consilieri, sunt singurul primar din Gorj, cred că trebuia mai mult analizat, dar vreau să îi mulţumesc şi sper să fie aşa, în sensul că s-a luat această decizie. O aştept cu mare drag.

Rep.: Nu vă mai regăseaţi în UNPR?

I.S.S.: Nu îmi mai doream. Am ajutat la parlamentare PSD, sper să ajut şi la europarlamentare un partid care merită.

Rep.: În 2020, din partea cărui partid veţi candida? Aveţi oferte de la alte partide?

I.S.S.: Nu mă interesează nicio ofertă, pentru mine prioritare sunt obiectivele pe care le am în derulare şi să duc la îndeplinire ce am promis cetăţenilor în campania electorală.

Rep.: Aţi pomenit la un moment dat de Pro România, aţi discutat cu domnul Alin Văcaru?

I.S.S.: Nu am discutat cu domnul Alin Văcaru, nu m-am pronunţat că o să merg la Pro România, am zis că îi voi sprijini la europarlamentare. Dar, deja suntem în decembrie, nu mi-a solicitat sprijinul. Am cerut să mă ajute cu clarificarea situaţiei juridice a terenului din Câmpu Mare. Când mă duc în campanie, ce pot eu să le spun cetăţenilor din localitatea Câmpu Mare? Aşa, sper ca un partid care este la guvernare să mă ajute să rezolv şi această problemă până la sfârşitul mandatului.

Rep.: Aţi văzut ce v-au reproşat cei de la UNPR, că nu aţi participat la şedinţe, spunea Silviu Sprânceană, cel care a propus excluderea dvs.?

I.S.S.: Domnul Silviu Sprânceană să se ocupe de problemele din localitatea unde este consilier. Să nu stea să mă analizeze pe mine, că poate pierde timpul degeaba.

Vizualizări: 1,848

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: