Lider sindical: Ciurel e un meseriaş de nota 10!

Laurenţiu Ciurel, directorul general al Complexului Energetic Oltenia, s-a întâlnit ieri cu preşedintele Federaţiei de Electricitate „Univers“, Adolf Mureşan.

Sindicalistul Adolf Mureşan a spus că directorul Ciurel e un meseriaş de nota 10. „Pe Ciurel îl cunosc de când era inginer şi era unul dintre cei mai bine cotaţi ingineri de pe timpul RENEL. E un meseriaş de nota 10. Cât e de colorat politic îl întrebaţi pe el. Eu am vorbit cu meseriaşul Ciurel, care conjunctural a avansat şi a ajuns directorul general“, a declarat Mureşan.

Într-o conferinţă de presă, Adolf Mureşan a menţionat concluziile şedinţei. „Cred că am intrat pe un făgaş normal şi încercăm deja să redeschidem adevăratul dialog social. A fost un război total aici între sindicate şi companie. Noi încercăm să vedem această relaţie a dialogului altfel, dar nu cumva să fie interpretată că o vom vedea în sensul că ce zice directorul, ceva fără să fie transparenţă totală şi noi să acceptăm şi să aplaudăm“, a declarat Adolf Mureşan. El a mai spus că lucrurile au fost foarte bine puse la punct între federaţie şi companie. A menţionat că Univers este interesată de păstrarea locurilor de muncă. Mureşan a mai spus că Federaţia Univers are 11.500 de membri. Liderul sindical a adăugat că „dacă sindicatele cer prea mult“ există posibilitatea ca CEO să ajungă „în impas“. „Fiecare îşi vede de treaba lui. Noi pe partea socială şi de reprezentare, ei de partea tehnică de a aduce fonduri în cadrul companiei, de dezvoltare a companiei. Dacă sindicatele cer prea mult peste un buget de venituri şi cheltuieli, peste veniturile reale, într-un an-doi putem să ajungem cu compania în impas, dar nici invers, să se mai fure în continuare, să se mai devalizeze şi să mai fie aceste scurgeri de capital“, a mai spus Adolf Mureşan. La conferinţa de presă au participat Adolf Mureşan, Gheorghe Căpăţână, secretarul general, şi liderii locali Ion Ruşeţ, Gabriel Căldăruşe, Aurel Nanu Mic.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: