Liderii din Motru resping acuzaţiile lui Creţan: E un căţeluş de serviciu!

Cei doi lideri din zona Motru, Nelu Roşca şi Nicolae Bădiţă, neagă că s-ar fi întâlnit cu deputatul Camelia Khraibani pentru a-i cere să intervină la Laurenţiu Ciurel să nu-i schimbe pe directorii Ion Ghiga - Roşiuţa şi Constantin David- Lupoaia. Roşca a făcut la rândul său multe acuzaţii, la Radio Infinit, la adresa celui care a lansat ştirea, Constantin Creţan. Spune despre Creţan că este căţeluş de serviciu. Creţan răspunde şi spune că Roşca face „ştrumfării“ cu deputata de Motru. Creţan mai spune că la o şedinţă a Comisiei Paritare, Roşca tipa să i se dea post de director. „Am rămas blocat. Spunea: vreau să fiu director că am terminat facultatea“, a spus Creţan, care a precizat că-i va face plângere penală pentru că ar fi spus că-i rupe picioarele.

Reporter: Domnul Nelu Roşca, domnul Constantin Creţan spune că v-aţi întâlnit cu deputatul Camelia Khraibani să-i cereţi să intervină în favoarea directorilor de la carierele din Motru. Aşa este?

Nelu Roşca: Nimic mai neadevărat şi susţinut de un om total fals. Deci, această întâlnire a avut loc vineri, unde a fost prezentă şi doamna Khraibani, dar nicio secundă nu s-a discutat de susţinerea celor doi directori pentru că nu a fost cazul.

Rep.: Cine a mai participat?

N.R.: La această întâlnire a participat şi colegul meu Bădiţa şi cei doi directori pentru a prezenta o radiografie a mineritului motrean, lipsuri, care ne îngreunează procesul de producţie. Nu era cazul să discutăm de domnii directori atâta timp cât Cariera Lupoaia e pe locul 1 la nivel de CEO şi Cariera Roşiuţa pe locul 2. Noi am cerut această întâlnire pentru a prezenta lucrurile aşa cum sunt ele, şi prin prisma lucrurilor că am în atribut şi relaţia cu comunităţile, am rugat pe doamna deputat să participe alături de noi, dânsa având şi un proiect de dezvoltare în cariera Roşiuţa. Nicidecum nu am făcut această întâlnire în scopul în care le aduce în plan media domnul Creţan.

Rep.: Cum vedeţi acuzaţiile domnului Creţan?

N.R.: Ruşine din partea dumnealui pentru că acuză un deputat al României şi care vine cu argumente nelalocul lor, nebazându-se pe nimic, doar pe vorbe. Acest căţeluş de serviciu, numit Constantin Creţan, care este în slujba unor pensionari, care de altfel se află şi dumnealui şi totodată plictisindu-se, se mai bagă în toate celelalte lucruri ale celorlalţi. Aberează! Am văzut că dă o intervenţie şi cu privire la şomajul tehnic şi fără plată, că vin partea FNME. Nimic mai neadevărat ce poate susţine acest individ. S-a propus o chestiune urmând să fie discutată în jurul datei 25 pentru a stabili programul. (...) Să nu uite domnul Creţan că a semnat contractul acela. 

Din ceea ce cunosc eu, domnul este un recidivist care atrage consecinţele de pe munca sindicală şi nu cred că ar trebui să mai facă parte din mişcarea sindicală, chiar dacă se va recreiona o nouă mişcare sindicală. Oameni ca aceştia lasă de dorit şi care sunt doar provocatori. Ei sunt oamenii de serviciu ai unor oameni care şi ăştia nu au de lucru şi sunt în pragul pensiei.

Rep.: La cine vă referiţi când spuneţi că este căţeluşul de serviciu. Al cui?

N.R.: Al celor care l-au chemat la ordin şi l-au pus să iese în presă cu aberaţii de genul asta. Nu aş vrea să dau nume deocamdată.

Rep.: A unor oameni din administraţia CEO?

N.R.: Al unora da, dar de pe cu totul alte nivele faţă de ce gândesc unii. Omul ăsta nu-şi urmăreşte decât interesul propriu. Ca să ne înţelegem.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: