Liderii PDL Gorj, convinşi de victoria lui Băsescu din prima clipă

Reprezentanţii PDL Gorj au primit cu reţinere duminică seara rezultatele sondajelor de opinie realizate la ieşirea de la urne. Aceştia şi-au exprimat bucuria victoriei doar după ce Traian Băsescu a apărut la televizor şi a declarat "Am învins". Apoi toată lumea a mers la numărat voturile, distracţia fiind lăsată pe seama celor de la PSD şi PNL, care aveau suficientă şampanie la sedii pentru a sărbători "victoria" lui Mircea Geoană.

Şeful PDL Gorj, deputatul Cosmin Popescu, nu şi-a lăsat însă colegii prea mult să se bucure de victoria anunţată de Băsescu, cerându-le acestora să se mobilizeze pentru numărătoarea voturilor la nivel de judeţ. "Cu siguranţă numărătoarea paralelă e foarte importantă, iar voturile din străinătate vor face diferenţa în cele din urmă. Lupta e foarte strânsă, dar va fi o diferenţă de 0,4% între cei doi", spunea Popescu imediat după închiderea urnelor.

Numărătoarea paralelă a PDL Gorj s-a finalizat aproape de ora 3.00, scorul electoral fiind foarte apropiat de cel al Biroului Electoral Judeţean. Reprezentantul filialei, Marcel Hoară, a fost tot timpul convins că victoria finală va fi de partea lui Traian Băsescu la nivel naţional. "Am convingerea că după numărătoare vom vedea că peste 50% dintre români au votat cu preşedintele Traian Băsescu. Eu cred în viitorul nostru şi în victoria lui Traian Băsescu. Voturile din diaspora vin la Traian Băsescu şi sper ca în următorii cinci ani preşedintele să aibă acelaşi curaj şi dârzenie pentru a lupta împotriva celor care fură din buzunarele noastre", spune Hoară.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: