Morega l-a luat pe Satana-n gură şi pe Gorgotă-n partid

Dan Ilie Morega a susţinut ieri o ultimă conferinţă de presă înaintea alegerilor de duminică, ocazie cu care şi-a împroşcat adversarii politici cu vorbe "de duh", expresii care au legătură cu Satana sau Scaraoschi fiind rostite la câteva minute.

Morega a rostit ieri vorbe grele şi la adresa lui Ion Cupă, acesta ameninţându-l din nou pe şeful finanţelor publice că-l ia de un picior şi îl aruncă "acolo de unde a venit", asta după ce acum câteva săptămâni îi promitea că-i va rupe picioarele. Şefii instituţiilor deconcentrate au fost ameninţaţi şi ei pentru că s-ar implica în campania electorală, iar Marin Condescu a fost comparat cu "Scaraoschi de la sindicate". De fapt, acestea a fost primul context în care "Sfântul de la Padeş" a folosit diferite expresii "diavoleşti".

Liderul PNL Gorj l-a luat la rost pe adjunctul şefului Poliţiei Judeţene, comisarul Ion Frăţilescu, de vorbele sale nescăpând nici secretarul de stat din Ministerul Administraţiei şi Internelor, Cristian Făiniş, originar din Crasna. "Vreau să-l atenţionez pe miliţianul adjunct şef să se oprească şi să îşi vadă de treaba lui de miliţian adjunct şef de judeţ şi să ia măsuri cu indiferent cine mituieşte, nu să facă aşa cum a fost pe 22. Primarul nostru de la Turceni a sesizat la 112 că un consilier PDL merge să mituiască un cetăţean cu un milion, iar omul a refuzat, iar ei, în loc să ia declaraţie, l-au învăţat să spună că nu e adevărat nimic. Iată cu ce se ocupă unii de la Poliţie, numiţi de PSD şi de acel Făiniş de la Cărpiniş. Să se ducă în mă-sa la Cărpiniş şi să nu-l mai găsesc secretar de stat acolo", a spus liberalul şef.

Daniel Gorgotă a apărut într-o conferinţă de presă alături de Dan Ilie Morega, spunând că a plecat din PDL Gorj întrucât filiala este condusă de "derbedei politici". El nu a vrut să dea niciun nume, precizând doar că nu vrea să mai intre în conflict cu cei cu care a fost coleg până acum.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: