Liderul funcţionarilor din Consiliul Judeţean, un bucătar priceput

Constantin Călin Grădinaru lucrează în cadrul Consiliului Judeţean Gorj de peste trei decenii. De circa patru ani apără drepturile funcţionarilor, reprezentând aproximativ 800 de persoane. După orele de serviciu, acesta îşi petrece cea mai mare parte a timpului în bucătărie. Călin Grădinaru este preocupat de gătit, fiind adeptul reţetelor culinare preluate de pe internet.

Călin Grădinaru, liderul funcţionarilor din Consiliul Judeţean, este un bucătar renumit. Acesta a deprins cu tainele gătitului încă din tinereţe. “M-am apucat de gătit în urmă cu peste 40 de ani. Fiind copil rămâneam foarte mult timp singur acasă. Pentru a nu muri de foame a trebuit să-mi pregătesc singur mâncare. La început preparatele mele nu erau comestibile, însă cu timpul m-am specializat în bucătărie. Acum soţia mea mă lasă mai mult pe mine să gătesc, ba chiar profită de faptul că-mi place această activitate, spunându-mi că mă pricep mai bine”, a declarat Călin Grădinaru. Acesta pregăteşte toate felurile de mâncare începând de la supă, ciorbă, tocăniţă, sarmale, piftii şi până la salate, sosuri şi prăjituri. Foarte multe dintre reţete le preia de pe internet. “Îmi place să gătesc orice. Foarte multe reţete le iau de pe internet şi nu renunţ la ele până ce nu-mi reuşesc cu adevărat. Deseori încerc diverse combinaţii şi mă bucur mult când văr că sunt apreciate de ceilalţi membri ai familiei”, a mai precizat Constantin Călin Grădinaru. Liderul funcţionarilor Consiliului Judeţean este căsătorit de aproape 22 de ani şi are doi copii, o fată şi un băiat, şi două nepoţele. “Am două nepoţele de un an şi respectiv doi ani. Ele sunt sufletul meu şi de fiecare dată le fac pe plac. Sunt bunicul lor favorit pentru că deseori ne jucăm împreună”, a declarat Călin Grădinaru.

SĂRBĂTORI

Liderul funcţionarilor Consiliului Judeţean spune că pentru masa de Crăciun şi Revelion se pregăteşte cu mai mult timp înainte, încercând diverse feluri de mâncare. “În ajunul sărbătorilor stau în bucătărie foarte mult timp. Îmi ia cel puţin două zile ca să pregătesc masa. Au mai fost şi cazuri în care am avut eşecuri, de exemplu s-a tăiat maioneza, şi a trebuit să o iau de la capăt. Îmi place şi să aranjez masa şi să decorez casa. Cumpăr diverse ornamente şi-mi împodobesc locuinţa. Astfel, simt că e sărbătoare”, a spus acesta.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: