Liderul Iovan explică de ce Ciurel NU trebuie să plece

Sindicalistul de la Energia Turceni, Eugen Iovan, a explicat de ce Laurențiu Ciurel ar trebui să rămână în funcția de director al CE Oltenia. Întrebat fiind care este cea mai bună variantă pentru conducerea CE Oltenia, acesta a răspuns: "Să păstreze locurile de muncă, ceea ce domnul Ciurel a făcut-o".

Iovan a uitat însă că managerul CE Oltenia a disponibilizat colectiv la mijlocul acestui an 2000 de salariați, la care s-au mai adăugat și cei 1000 care au părăsit compania după ce cariera Berbești-Alunu a fost transferată la CET Govora. Atunci concediații au plecat acasă cu maxim șase salarii, deși în Contractul Colectiv de Muncă erau prevăzute până la 16 salarii. Concedierea a fost făcută în condițiile în care Ciurel și alții declaraseră continuu în ultimul an că nu vor fi disponibilizări. Iovan nu este singurul sindicalist care-l susține pe Ciurel. Directorul mai are susținerea publică a liderilor Căldărușe, Bălăceanu, Golea și Crețan.

Sindicalistul a mai spus că nu se teme de o eventuală restructurare la CEO. "Atâta timp cât este cerere de energie și este consumul așa de mare, noi ne regăsim în piață și cu cheltuielile și tot ce este pe MW", a precizat Iovan.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: