Liga 2, cu două echipe mai puţin

Două echipe din Liga 2 nu vor avea meciuri programate începând din viitoarea etapă. Sportul Snagov nu s-a prezentat nici la meciul cu Metaloglobus şi va fi exclusă de FRF din Liga 2 conform prevederilor regulamentare.

Campionatul Ligii 2 continuă din etapa a 24-a  cu două echipe în minus

Sportul Snagov nu s-a prezentat nici la meciul din etapa  a 23-a, de la Bucureşti, cu Metaloglobus, în etapa a 23-a a Ligii 2, după ce nici etapa trecută nu a fost la jocul de pe teren propriu cu SCM Gloria Buzău urmând ca  echipa ilfoveană să fie exclusă săptămâna viitoare din competiţie de către FRF.

Pentru două neprezentări, FRF va aplica sancţiunea de a exclude Sportul Snagov din competiţie şi retrogradarea în ultima ligă a judeţului din care face parte, Ilfov. Sportul Snagov nu mai avea jucători, bani şi şi-a întrerupt activitatea după doar câteva antrenamente susţinute la începutul acestui an.

Metaloglobus a fost nevoită să organizeze meciul cu Sportul Snagov, cu toate că ştia că acesta nu va avea loc. Regulamentul specifică în această situaţie că arbitrii şi observatorii sunt îndreptăţiţi să li se deconteze de clubul organizator cazarea, masa şi rambursarea cheltuielilor de transport, mai puţin baremul de arbitraj sau observare.

Cheltuielile clubului Metaloglobus au fost însă minore, fiindcă a găsit înţelegere la FRF pentru ca la acest meci care nu a mai avut loc să fie delegaţi arbitri şi observatori din Bucureşti. După ce s-a constatat neprezentarea echipei oaspete, pe terenul din cartierul Pantelimon a venit AFC Astra 2, echipă din Liga 3 cu care gazdele au jucat un amical.

Campionatul Ligii 2 va continua de acum înainte cu două echipe în minus, iar, până la finalul sezonului, clubul care ar fi trebuit să o întâlnească pe Sportul Snagov va câştiga meciul din oficiu, cu 3-0 în timp ce rezultatele obţinute în tur vor rămâne neschimbate.

Vizualizări: 892

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: