Pandurii cu suporterii, Viitorul cu golurile în derby-ul de Târgu Jiu

Derby-ul de Târgu Jiu dintre ACS Viitorul şi Pandurii s-a încheiat rău pentru echipa de tradiţie a oraşului, Pandurii Târgu Jiu. Susţinută tot meciul de o  galerie inimoasă, dar şi de puţinii suporteri din tribune, Pandurii nu a rezistat doar o  repriză în faţa celor de la  ACS Viitorul care s-au impus  cu 4-0, marcând chiar şi  în  prelungiri.

Deşi era posibil ca meciul să se joace fără spectatori, din cauza cazurilor de coronavirus confirmate în Gorj, organizatorii au primit, în cele din urmă, acordul FRF, pentru a permite accesul publicului pe stadion. 

Pentru al doilea meci consecutiv, Pandurii nu a avut portar de rezervă,   pentru că Alexandru Opriţa e în continuare suspendat, după ce a primit cartonaş roşu, din postura de rezervă, la finalul meciului de la ASU Politehnica, în ultima etapă jucată în 2019.

Aproximativ 500 de spectatori au fost prezenţi la derby-ul Municipiului Târgu Jiu. Pandurii a dominat însă fundalul sonor cu o galeria formată din aproximativ 100 de fani, care au afişat un banner pe care era inscripţionat "susţineţi echipa locală" şi care au cântat tot jocul, asigurând echipa oaspete la acest meci, Pandurii, că  îi vor fi alături chiar şi în Liga 3.

Meciul a fost echilibrat în  prima sa parte  dar după 15  minute cei de  la  Pandurii au pierdut unul dintre  cei mai buni jucători, Alexandru Trancă, care a părăsit terenul  accidentat, după ce a suferit  o ruptură musculară.

Susţinuţi de cea mai mare parte a publicului, cei de la Pandurii au dominat prima parte a meciului şi au ratat nepermis de mult, Ciobanu reluând cu capul, din unghi, pe lângă bara laterală în minutul 22, pentru ca apoi, la doar câteva  minute şutul lui Vasilescu, la firul ierbii, de la 20 de metri, să  treacă la mică distanţă de stâlpul din dreapta portarului.

Cu toate că Pandurii  controlase  meciul până atunci, la cinci minute după pauză ACS Viitorul a deschis scorul prin Darius Buia, care a înscris cu o execuţie din lovitură liberă, de la 25 de metri.

Tinerii  jucători de la Pandurii au căzut din nou pe final de meci  şi, în minutul 82, Vlad Rusu a combinat cu Marius Cioiu, iar mijlocaşul Vitorului a majorat scorul cu un şut de la 15 metri. Cu un minut înainte  de  final scorul a devenit 3-0, acelaşi Vlad Rusu înscriind cu un şut la firul ierbii, din marginea careului,  pentru ca în prelungiri să reuşească şi al treilea gol al său din acest meci  cu un şut plasat de la 12 metri.

ACS VIITORUL TÂRGU JIU - PANDURII TÂRGU JIU 3-0

Stadion: Municipal (Târgu Jiu - Gorj); Spectatori 500

ACS Viitorul: R. Bodea - Ciul, Oros (cpt.), Misăraş, Andr. Dragu - Buia, Cioiu, Negrean, Gîrbiţă - Bădăuţă, D. Paraschiv.  Rezerve: Moga - Core, Prejmerean, Vas. Pop, Băciuţ, Mitrică, Vl. Rusu. Antrenor: Cristian Lupuţ

Pandurii: Krupenschi - Cuţitoiu, Erhard, D. Ciobanu (cpt.), Al. Vasilescu - Takahashi, Trancă - Peia, Şendroiu, Tănăsoiu - P. Popescu. Rezerve: Licuriceanu, Dinu-Ivănescu, Leo. Gheorghe, Rob. Lică, R. Filip, Frăsia, Cornicioiu. Antrenor: Călin Cojocaru.

Arbitru: George Cătălin Roman (Timişoara); Asistenţi: Răzvan Mihai Dobre (Şotânga - Dâmboviţa) şi Gabriel Ion Catană (Târgovişte); Rezervă: Andrei Lucian Ţiţii (Şura Mică - Sibiu); Observatori: Andrei Ionita (Bucureşti) şi Viorel Lolea (Reşiţa).

Galerie foto






Vizualizări: 1,633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: