Coronavirus la un club mare din Italia, jucători plasaţi în carantină

Coronavirusul face ravagii în italia şi a ajuns şi la echipele de fotbal, mai precis la Juventus.  Toți jucătorii de la echipa a doua au fost plasați în carantină, dar italienii se întreabă dacă nu cumva aceştia au intrat în contact cu Ronaldo și vedetele de la echipa mare.

Epidemia de coronavirus face din ce în ce mai multe victime în Italia. Competițiile cu mai mult de 1000 de persoane în public au fost suspendate în Italia din  cauza coronavirusului  ori s-au disputat fără spectatori. Sâmbătă, oficialii lui Juventus Torino au luat decizia de a plasa în carantină toată echipa de sub 23 de ani, ce evoluează în Serie C, liga a 3-a din Italia, după ce săptâmâna trecută a întâlnit formația Pianese, în campionat, echipă care avusese un jucător infestat.

Un jucător de la clubul toscan a fost depistat pozitiv cu COVID-19, atacantul King Udoh, fost jucător al lui Juventus, crescut de torinezi, care s-a plasat, din proprie inițiativă, în carantină, după ce a acuzat o stare puternică de febră, înaintea meciului desfășurat duminică contra echipei U23 a lui Juventus.

Inițial, fotbalistului i-a dispărut starea de febră, dar s-a depistat faptul că este infectat cu coronavirus, după un test de sânge făcut la recomandarea medicilor. Mai apoi, încă doi jucători și un colaborator al echipei s-au prezentat la spital cu simptome de gripă, fiind depistați și aceștia pozitiv. În urma deciziei de  sâmbătă, jucătorii de la Juventus U23 vor sta în carantină.

Vizualizări: 1,842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: