Victorie importantă în deplasare pentru CSM Târgu Jiu

Echipa masculină de baschet a CSM Târgu Jiu s-a impus într-unul dintre cele mai importante meciuri din Grupa Albastră a Ligii Naţionale. Gorjenii au învins, în deplasare, pe  CSM Sighetu Marmației,  scor 79-84.

CSM Târgu Jiu a câştigat pe terenul formaţiei CSM Sighetu Marmaţiei într-un  meci considerat foarte important.  Chiar dacă nu s-a putut baza  pe toţi jucătorii, echipa gorjeană, antrenată de Claudiu Alionescu, sa impus cu 84-79, în meciul din etapa 2-a din Grupa Albastră.

În lupta pentru un loc mai bun în Grupa Albastră şi practic, pentru a rămâne în Liga Naţională, CSM Târgu Jiu a repurtat o victorie extrem de importantă în economia finală a clasamentului.

Victoria CSM-ului este prima reuşită în istoria întâlnirilor oficiale disputate la Sighet de o echipă din Târgu Jiu. Şi ACS Târgu Jiu a jucat în două sezoane la rând pe terenul Sighetului şi a pierdut de fiecare dată.

Pentru formaţia gorjeană urmează alte două deplasări, pe 7 martie, cu Athletic Constanţa, liderul Grupei Albastre, iar pe 14 martie, cu Miercurea Ciuc. CSM Târgu Jiu va juca pe  teren  propriu în etapa a-V-a, pe 28 martie, când are programat returul cu CSM Sighetu Marmaţiei.

Vizualizări: 774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: