ACS Viitorul Târgu Jiu merge la victorie la Buzău

ACS Viitorul Târgu Jiu are de recuperat meciurile restanţă şi va avea un program încărcat în această săptămână. Chiar dacă are de jucat trei meciuri în şapte zile, Flavius Stoican este încrezător şi spune că va face tot posibilul să câştige acest joc.

Viitorul Târgu Jiu trece printr-o perioadă dificilă după cele nouă infectări din lot. Jucătorii au revenit la antrenamente şi jocuri în timp record dar acum au de jucat mai multe meciuri decât în mod normal, date fiind reprogramările jocurilor amânate. Echipa lui Flavius Stoican nu a putut evolua în două meciuri din cauza infectărilor din lot, având mai întâi nouă ifectaţi şi apoi şase. Viitorul a ratat mai întâi meciul din etapa a 9-a, cu SCM Gloria Buzău, care este programat să se dispute miercuri, şi apoi nu a putut juca nici restanța din etapa a 7-a cu Aerostar Bacău, care fusese reprogramată în data de 28 octombrie. „Mergem încrezători la Buzău pentru acest meci restanţă, chiar dacă adversarii pleacă favoriți la acest joc, pentru că locul din clasament îi propune ca favoriţi. Dar o să facem totul pentru a ne întoarce de acolo bucuroşi şi vom face tot ce se poate pentru a veni cu toate cele trei puncte. Vedem dacă și reușim. Sper să se joace, fiindcă, dacă apar cazuri de COVID la Buzău, noi suntem cei care riscăm să pierdem cu 3-0”, a precizat Stoican înaintea acestei restanţe.

Miercuri, cu începere de la ora 14:00, este programată restanța cu SCM Gloria Buzău, meci contând pentru etapa a 9-a. ACS Viitorul Târgu Jiu a acumulat 10 puncte după victoria obţinută în week-end și a urcat două locuri în clasament, aflându-se acum pe locul 15. Echipa lui Stoican are însă  doar şapte jocuri disputate pentru că două meciuri au fost deja amânate.

Vizualizări: 235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: