Limitatoarele de viteză din Târgu Jiu vor fi îndepărtate. Motivul!

Relantoarele vor dispărea de pe străzile din Târgu Jiu! Municipalitatea a luat decizia de a renunţa la acestea în perioada rece, pentru ca utilajele de deszăpezire să poată interveni mai uşor.

Primăria Târgu Jiu a luat decizia de a îndepărta toate limitatoarele de viteză din oraş în perioada următoare, înainte de a se aşeza primul strat de zăpadă. Pentru a înlesni intervenţia utilajelor de deszăpezire, limitatoarele vor fi îndepărtate şi montate, din nou, în primăvara anului următor.

Informarea municipalităţii a venit după ce tot mai mulţi târgujieni au solicitat montarea unor limitatoare de viteză în mai multe zone sensibile din oraş. „În apropierea străzii Constantin Dobrogeanu Gherea din Târgu Jiu există o grădiniţă, o trecere de pietoni şi nimeni niciodată nu schiţează măcar gestul de a încetini viteza când se apropie de ea. Traficul este continuu şi sunt şi maşini de tonaj mai mare care cu siguranţă nu pot frâna în timp util”, a fost una dintre sesizările care au ajuns la primar.

Cele mai recente relantoare au fost montate în apropierea Complexului Păltiniş, unde doi pietoni şi-au pierdut viaţa după ce au fost spulberaţi de o maşină.

Vizualizări: 3,810

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: