Lista cu noua echipă de inspectori de la ISJ Gorj

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Gorj va intra în luna septembrie a acestui an cu o nouă echipă de inspectori școlari. Delegațiile acestora, la fel ca ale directorilor de școli, expiră la 31 august, adică peste câteva zile, așa că numele noilor inspectori au început să  iasă la suprafață. Surse neoficiale spun că nu toți inspectorii școlari vor fi schimbați, câțiva dintre aceștia rămânând în continuare pe funcții. Se vehiculează că printre cei care își vor păstra posturile se numără inspectorul de matematică Emil Pătrășcoiu, inspectoarea de geografie Claudia Zaharia sau Marian Staicu, inspectorul de informatică.

După zecile de schimbări care au avut loc la nivelul unităților de învățământ din județul Gorj va veni și rândul inspectorilor școlari din cadrul ISJ Gorj să fie înlocuiți. Astfel, conform surselor neoficiale, pe lista schimbărilor ar fi fost trecută Daniela Bogea, inspectorul școlar de limba și literatura română, ce va fi înlocuită cu profesoara de limba română Georgeta Popescu de la Colegiul Național ”Spiru Haret”. Inspectoarea de istorie Maria Cochină, cea care a fost și purtătorul de cuvânt al instituției, va fi înlocuită cu Dorina Nichifor. De asemenea, în locul inspectoarei de fizică și chimie Cornelia Danciu ar urma să vină profesoara Ileana Popescu. Tot pe lista schimbărilor s-ar afla, potrivit informațiilor, și Camelia Bibere, inspector școlar de specialitate pe discipline tehnice și fost inspector școlar general adjunct în locul căreia ar fi numită profesoara Ileana Goga de la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, care a fost pentru un timp și directoarea acestei instituții.

O schimbare interesantă se va produce la nivelul educației permanente, post ocupat momentan de inspectorul Ion Elena. Potrivit surselor, acesta va fi numit la conducerea Centrului Județean de Resurse și de Asistență Educațională Gorj, unde se află la acest moment Natalia Mihaiu. În locul lui Ion Elena se pare că va fi numit Adrian Popescu. Nici învățământul primar, condus în acest moment de Ion Andrei și Constantin Florescu nu va scăpa. Conform surselor pe această specialitate va fi numit Ion Popescu. 

Se pare că în viitoarea echipă vor mai figura şi inspectori care formează actualul corp de inspectori școlari din Gorj. Printre aceștia s-ar afla Emil Pătrășcoiu, inspectorul de matematică, Dorina Golea, inspectoarea de biologie, Claudia Zaharia, inspectoarea de geografie, Marian Staicu, inspectorul de informatică.

CAUTĂRI

Potrivit zvonurilor, pentru anumite posturi nu s-ar fi găsit până la această dată persoanele potrivite, dar asta nu înseamnă că actualii inspectori vor mai rămâne pe funcții. În această situație se află Marinela Ciortan, inspector școlar pentru implementarea descentralizării instituționale, Ioan Todea, inspector școlar de educație fizică. Până acum la nivelul învățământului preșcolar a fost numită Liliana Popescu, iar pe muzică și desen Gabi Popescu.

Vizualizări: 565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: