Liviu Andrei: „Au fost mulţi ziarişti plătiţi să mă atace”

Neconcretizarea promisiunii de a fi acceptat în funcţia de manager general la Pandurii a reprezentat o lovitură extrem de dureroasă pentru Liviu Andrei, care îşi făcuse deja planuri de a reveni în Gorj pentru a fi alături de familie. Andrei spune că i s-a comunicat refuzul prin intermediul presei, nu personal. Dezamăgit de atitudinea trioului Cârciumaru – Călinoiu - Condescu, actualul subprefect al capitalei promite, într-un interviu dat la Radio Infinit, că le va plăti cu vârf şi îndesat.

Rep.: S-a discutat că veţi reveni în Gorj ca manager la Pandurii. Veţi încheia anul ca subprefect de Bucureşti?

L.A.: Da. Nu vreau să spun că Gorjul este un subiect încheiat pentru mine, deşi m-ar tenta să fac o astfel de declaraţie. Felul în care Ion Călinoiu şi-a spus punctul de vedere este cea mai mare dezamăgire a vieţii mele. Am primit o lovitură prea puternică, însă mi-am revenit. Am crezut, în discuţiile dinainte, că chiar îşi doreau să vin acolo, dar se pare că am înţeles greşit. Sunt subprefectul capitalei. Îmi voi face treaba aşa cum trebuie şi sper să fiu apreciat.

Rep.: Aţi mai discutat ceva în acest sens cu domnul Cârciumaru sau cu domnul Condescu?

L.A.: E dezamăgitor pentru mine că, de când a fost reţinut, nici măcar Condescu nu m-a mai sunat. Cealaltă persoană care a promis că mă va suna şi îmi va spune ce decizie s-a luat, mă refer la Cârciumaru, a transmis prin presă anumite semnale. Felul în care s-a discutat, pe ruta Călinoiu- Cârciumaru-Condescu, este pentru mine o dezamăgire incredibilă. Îmi pun singur întrebări şi încerc să văd cu ce am greşit de au fost atât de vehemenţi. Poate că Dumnezeu a fost de partea mea, deoarece acolo sunt foarte multe probleme pe care eu nu le ştiam.

Rep.: Vă gândiţi la o altă posibilitate de a putea reveni în Gorj în anul 2014?

L.A.: Aţi văzut că Liviu Andrei nu este dorit în Gorj. Liviu Andrei este un spin, iar unora le este frică să vin eu acolo. În condiţiile acestea stau mai bine aici decât să-mi fac singur probleme, să înceapă cu tot felul de reclamaţii şi să se facă o campanie de presă împotriva mea. Au fost mulţi ziarişti plătiţi să mă atace.

Rep.: Vă aşteptaţi să mai întâmpinaţi piedici în încercarea de a reveni în Gorj?

L.A.: Băieţii care mi-au făcut rău sunt convins că vor încerca să-mi facă în continuare, însă trebuie să ştie un lucru: Liviu Andrei nu este un om terminat. Liviu Andrei ştie foarte multe. Va veni momentul în care băieţii ce mi-au făcut rău vor plăti cu vârf şi îndesat.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: