Liviu Andrei cere voturile gorjenilor pe care i-a ajutat

Liviu Andrei, subprefectul capitalei, este convins că noul guvern va schimba şefii instituţiilor publice. „Sunt sigur că se vor face modificări la nivelul conducerii instituţiilor publice, pentru că vor dori să fie oamenii care sunt agreaţi şi care au performanţe. Dacă vor merge pe performanţă va fi un câştig pentru ţară, dacă se va merge iarăşi pe numiri politice, atunci situaţia se complică foarte tare”, a declarat Liviu Andrei.

Acesta se aşteaptă să fie demis, în condiţiile în care nu se va merge pe specialişti. „Imediat ce am fost numit în funcţia de subprefect al capitalei, mi-am luat măsuri pentru atunci când voi fi eliberat din funcţie. Pot fi eliberat din funcţie astăzi, pot fi eliberat din funcţie mâine. Dacă se va merge pe specialişti şi vor fi analize vizavi de ce au făcut, analize reale, nu analize comandate, dacă se va merge pe depolitizare, este clar că se vor numi oameni responsabili. Dacă se va merge pe ce s-a mers până acum, mă aştept să se ia decizii şi cu mine, şi cu alţii”, a precizat fostul prefect de Gorj.

În cazul în care îşi va pierde funcţia din capitală, Liviu Andrei va reveni pe scena politică din Gorj. Susţine că îi va fi foarte uşor să câştige noi mandate la nivelul judeţului, dat fiind numărul mare al gorjenilor pe care i-a ajutat de când este subprefect de Bucureşti. „N-am stat nici o secundă fără să ştiu ce se întâmplă în Gorj, n-am stat nici o secundă ca să nu ajut pe cei de la Gorj, dacă ar avea gură să vorbească toţi, câţi i-am ajutat eu din Gorj, de când sunt eu subprefect în Bucureşti, ar însemna că dacă aceia cu familiile şi cu prietenii lor m-ar vota nu mai am nevoie de prea multe voturi pentru a câştiga nişte mandate prin Gorj. În cazul în care voi fi eliberat din funcţie mă întorc acasă”, a menţionat Andrei.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: