Liviu Andrei, luat în vizor de Guvern?

Prefectul de Gorj face anumite jocuri politice în cadrul PD-L? Aceasta este întrebarea la care Ionel Manţog îl invită pe Liviu Andrei să răspundă public. Manţog a precizat faptul că în cadrul prefecturii Gorj există anumite probleme de comunicare, dar că nu s-a pus în discuţie schimbarea prefectului de Gorj.

Situaţia prefectului de Gorj, Liviu Andrei, dacă va fi sau nu schimbat din funcţie, generează alte discuţii. De data aceasta este vorba de anumite jocuri politice pe care le-ar face Liviu Andrei şi despre care Ionel Manţog îi cere să vorbească public. "În Gorj circulă multe bârfe. Conducerea filialei PD-L Gorj nu are niciun raport politic cu Prefectura. Că vrea Andrei să facă nişte jocuri politice în PD-L Gorj sau nu, ar trebui să fie făcute publice. Oricum, dacă vorbim de jocuri politice ele nu sunt de la filială spre Prefectură şi oricum dacă cineva le sesizează, ele sunt de la Prefectură spre filială“, a declarat Ionel Manţog la Radio Infinit.

După cum declară Ionel Manţog, în interiorul partidului nu s-a pus niciodată problema de schimbare a prefectului, însă la nivel central există anumite nemulţumiri. “Ştiu că există anumite nemulţumiri la nivel central cu privire la prezenţa la şedinţe şi videoconferinţe, dar nu ştiu dacă s-a luat vreo decizie la nivel guvernamental. Nu am făcut nicio propunere de schimbare şi nici nu vreau aceste lucru pentru că fiecare trebuie să răspundă de ceea ce face“, a mai spus Ionel Manţog.

Liviu Andrei ştie de aceste nemulţumiri, dar spune că sunt nejustificate. “Într-adevăr am lipsit de la o videoconferinţă, dar am lipsit pentru că eram în concediu şi am lăsat răspunzător subprefectul Marcel Romanescu, cel care de altfel a şi fost prezent“, a explicat Liviu Andrei.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: