Liviu Andrei şi-ar dori o revenire în Gorj. La Prefectură?

Liviu Andrei, subprefectul Capitalei, ar putea reveni în funcţia de prefect al judeţului Gorj, odată cu debarcarea lui Alin Văcaru. Zvonuri de acest gen circulă tot mai des în ultima perioadă, în rândul politicienilor gorjeni.

Deşi spune că nu a purtat discuţii de acest gen, nu exclude astfel de schimbări. „Eu nu sunt la mâna mea să fac ce vreau, fac ce mi se ordonă, în cazul în care mi se va ordona să merg la Maramureş, la Maramureş merg, nu că mi-ar fi extraordinar de bine, dar acasă e acasă, iar casa mea e la Târgu Jiu şi acolo va rămâne. Atunci când mi se va cere să mă întorc acasă, mă voi întoarce. Din momentul în care am fost numit în funcţie, ştiam de a doua zi că va veni ziua să fiu eliberat din funcţie sau transferat în altă parte. Nu am nici un fel de problemă, pe mine mă interesează ca atunci când ies din peisaj sau voi fi mutat să ies cu mâinile sus şi să fiu mulţumit că mi-am făcut treaba. Misiunea asta este a domnului ministru, iar aprobarea se face în Guvern”, a declarat Liviu Andrei.

În momentul de faţă, Andrei exercită atribuţiile prefectului de Bucureşti. „Sunt la comanda Prefecturii Bucureşti pentru că domnul prefect este în concediu şi am foarte multă treabă. Până la ora actuală, nici eu şi nici domnul prefect nu am fost chemaţi la vreo întâlnire cu domnul ministru Tobă. Nu ştiu ce se va întâmpla, este posibil să se facă schimbări. Trebuie să ne aşteptăm în orice moment ori la eliberarea din funcţie, ori la transferare. Nu suntem pe viaţă puşi aici. Repet, acasă e acasă, la Târgu Jiu este familia mea. Când intri în această horă intri că vrei, cine crede că iese când vrea îşi face prea multe idei bune despre persoana lui. Asta nu e o misiune uşoară, mai ales la Bucureşti”, spune Liviu Andrei.

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: