Locuitorii din Glogova primesc apă la program

Primarii recent aleși au început să ia primele măsuri mai puțin favorabile cetățenilor. Un exemplu în acest sens este primarul din Glogova, Gheorghe Alpredi, care a impus disciplina apei în rândul cetățenilor. Aceștia vor primi apă la program pe tot parcursul verii, Alpredi declarând că a luat această măsură pentru a nu avea probleme în caz de secetă.

Primarul din Glogova, Gheorghe Alpredi, spune că măsura este una cu care cetățenii trebuie să se obișnuiască pentru că nu poate face diferențe între oameni. ”Dăm zilnic apă între orele 8.00-19.00 ca să avem apă în cazul în care vine seceta. Noi avem apă în comună prin cădere nu prin extracție și în felul acesta oamenii din partea de jos aveau apă tot timpul iar cei din partea de sus nu aveau. Acum, de când avem program au și unii și alții”, a declarat Gheorghe Alpredi, primarul din Glogova.

Alpredi: ”Este o măsură disciplinară”

Primarul vrea să gospodărească atât de bine apa din comună încât să nu fie probleme în caz de secetă. ”Este doar o măsură disciplinară ca să nu avem probleme mai mari în caz de secetă. Dacă nu luam această măsură, oamenii își udă grădinile și nu mai țin cont că vecinii lor nu au apă. Nu suntem într-o situație extrem de dificilă și doar ne pregătim pentru o astfel de situație”, a adăugat primarul Alpredi.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: