Locuri de muncă în străinătate: culegători de mazăre şi căpşune

Zeci de locuri de muncă în străinătate au fost scoase la concurs, chiar de Moş Nicolae. Este vorba despre slujbe în agricultură şi tâmplărie în Danemarca, Portugalia şi Slovacia.

Danemarca are nevoie de 40 de persoane, muncitori pe plantaţii de căpşune şi zmeură sau în solarii. Programul începe la 5 dimineaţa. Sezonul de recoltare a căpşunilor începe în jurul datei de 15 mai şi se termină în jurul datei de 15 septembrie, iar pentru zmeură, din 15 iunie până pe 15 octombrie. Munca este foarte grea şi sunt preferate persoanele care au mai lucrat în acest domeniu. Plata muncii este în funcţie de cantitatea culeasă. Spre exemplu, la căpşune primeşti 0,9 euro brut/kg., iar la zmeură 2 euro brut/kg. Cunoaşterea limbii engleze este obligatorie.

Candidaţii trebuie să trimită un CV model Europass, in limba engleză, cu poză inclusă în CV, pe adresa de email: [email protected]. Modelul de CV se poate descărca de pe siteul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă, secţiunea Eures. Selecţia va avea loc in ultima decada a lunii ianuarie 2013, la Timişoara. Depunerea CV-urilor se face până la data de 8 ianuarie 2013. Tot în Danemarca, dar şi în Portugalia pot lucra culegători de mazăre. În Portugalia se plăteşte 0.3-0.4 euro net/kg, iar in Danemarca 0.4-0.6 euro net/kg, in funcţie de impozitare. În Portugalia, contractul este intre 1 martie-1 iunie 2013, iar în Danemarca 1 martie-1 septembrie 2013. Candidaţii trebuie să trimită un CV model în limba engleză pe adresa de email: [email protected]. Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe www.greenpeas.dk.

Şi Slovacia caută 10 de români pentru postul de tâmplar. Scrisoare de intenţie şi CV la angajator in limba slovaca [email protected] interviu la angajator Slovacia, Slujba este permanentă, iar salariul lunar poate ajunge 800 de euro, dar este obligatorie experienţa în domeniu. CV-ul poate fi aplicat până la 31 ianuarie 2013.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: