Lovit de stâncă în timp ce încerca să fure piatră

Poliţia oraşului Novaci a fost sesizată ieri după-amiază cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 49 ani, din comuna Baia de Fier, aflându-se pe Valea Galbenului, de pe raza comunei Baia de Fier, a fost lovit de o stâncă ce s-a desprins de pe un versant.

Poliţiştii s-au deplasat la locul sesizării, urmare a primelor cercetări efectuate stabilindu-se că B.N., de 49 ani, S.V.M., de 20 ani, S.V., de 46 ani, şi S.I., de 17 ani, toţi din comuna Baia de Fier, judeţul Gorj, în timp ce încercau să sustragă piatră de placat de pe Valea Galbenului - teren proprietatea Ocolului Silvic Polovragi, la un moment dat s-a desprins de pe versantul muntos o bucată de stâncă, iar în cădere, l-a lovit pe B.N. în zona capului.

Victima a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate. Poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru tentativă la infracţiunea de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat unităţii de parchet competente, cu propuneri legale.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: