Lovită pe trecerea de pietoni

O femeie a fost spulberată ieri după amiază de pe trecerea de pietoni din cartierul CAM.. Târgujianca s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc marcat, însă conducătorul auto nu a observat-o şi a lovit-o în plin. Martorii susţin că şoferul mergea cu viteză. Poliţiştii cercetează acum împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Femeia în vârstă de 49 de ani terminase programul şi se ducea spre casă împreună cu o colegă de serviciu. „Mergea cu viteză. Se vede şi frâna pe asfalt. Pur şi simplu a aruncat-o în aer şi apoi a dus-o câţiva metri pe capotă. Femeia mai era cu o colegă de serviciu care a reuşit să fugă şi nu a lovit-o. Dar mergea cu viteză. Cred că nici nu a văzut-o“.

Şoferul este însă de altă părere. „Nu avea viteză, dar femeia a sărit de pe trotuar exact în faţa mea şi nu am avut ce face. Nu am putut evita impactul. Îmi pare rău, dar asta este”. Din primele cercetări se pare că de vină pentru producerea accidentului este şoferul.

Femeia a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Din fericire victima este în afara oricărui pericol.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: