LPS Arad, campioană la Tg-Jiu!

Organizată la Tg-Jiu timp de 3 zile, Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la fotbal pe teren redus şi-a decis ieri campioana. LPS Arad s-a impus în finală cu 3-2 în faţa celor de la Brăila. Pandurii au ochit deja un jucător de la Arad.

Deşi s-a organizat la Tg-Jiu, turneul naţional nu s-a bucurat de prezenţa celor de la LPS Tg-Jiu. Aceştia au pierdut la faza zonală, aşa că trofeul a fost disputat de alte 8 echipe din toate colţurile ţării.

Arad, campioană după un meci strâns

La startul competiţiei programat vineri dimineaţa au luat parte cele mai bune 8 licee din ţară: Argeş, Roman, Arad, Marghita, Sfântul Pantelimon Bucureşti, Brăila, Breaza şi Târgu Mureş. Sita a cernut însă repede iar în semifinale s-au duelat Roman cu Brăila şi Arad cu Marghita. Câştig de cauză au avut Aradul şi Brăila, echipe care au jucat ieri la prânz cu trofeul pe masă la Liceul cu Program Sportiv. Cele două echipe se mai întâlniseră şi în grupe iar meciul se terminase nedecis, 2-2. În finală, Aradul a luat repede un avans de 3 goluri iar Brăila s-a străduit să recupereze. A reuşit să marcheze de două ori, insuficient însă ca să împiedice bucuria arădenilor. Aceştia din urmă au declanşat hora bucuriei pe teren, au scandat „campionii, campionii” iar apoi au fost premiaţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj cu medalii, cupe şi diplome. În finala mică, LPS Roman s-a impus clar cu 5-0 în faţa celor din Marghita.

2 – jucători de la LPS Arad au primit premii individuale: Bogdan Burlă a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului iar Cătălin Hliştei cel mai tehnic jucător

Pandurii au ochit un jucător !

La finală a asistat şi un trimis al pandurilor care a pus ochii pe unul din jucătorii echipei campioane. Desemnat cel mai bun jucător al turneului, Bogdan Burlă a impresionat prin plasamentul său ireproşabil, dar şi prin intervenţiile sigure şi jocul aerian extrem de precis. Liceanul Burlă a atras atenţia şi prin fizicul său masiv iar cei de la Pandurii ar fi interesaţi de un transfer. Burlă joacă acum pentru Atletic Arad, dar e încântat de interesul vicecampioanei României. „Mă bucur că am câştigat. Dacă Pandurii ar fi să fie o variantă pentru mine, aş veni cu plăcere să joc aici”, a spus Burlă la final.

Clasament final: 1. LPS Arad                  2. LPS Brăila       3. LPS Roman  4. CN „Octavian Goga” Marghita            5. Argeş      6. Sfântul Pantelimon Bucureşti               7. Târgu Mureş         8. Breaza Prahova

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: