LPS Târgu Jiu a devenit campioana României

Echipa  de juniori a Liceului cu Program Sportiv din Târgu Jiu a devenit azi campioană a României, la grupa de vârstă Under 13 ani, după ce a învins în finală juniorii clubului CSA Steaua Bucureşti. AJF Gorj, a anunţat că aceasta este o performanță extraordinară pentru fotbalul gorjean, Juniorii D ai LPS fiind campionii Gorjului din acest sezon şi câştigând apoi turneul de zonă şi pe cel semifinal.

Echipa de juniori D a LPS Târgu Jiu, antrenată de Vali Tâlvescu și Dorin Hârsu, a învins cu 3-2 pe CSA Steaua București în finala desfăşurată duminică, în complexul sportiv al FRF de la Buftea, şi a devenit astfel campioana României la această grupă de vârstă.

Echipa de Juniori D a Liceului cu Program Sportiv reuşeşte astfel cea mai mare performanţă pentru şcoala de fotbal din Târgu Jiu la grupa de vârstă sub 13 ani. Campioni județeni în acest an la nivelul competiţiei organizate de AJF Gorj, elevii antrenați de Tîlvescu și Hîrsu se vor întoarce la Târgu Jiu cu cupa de campioni şi medaliile de aur ale întrecerii. Atât copiii, cât şi antrenorii, merită felicitări speciale pentru modul în care au reprezentat Târgu Jiul la nivel naţional, mai ales că un titlu naţional ajunge destul de rar în Gorj, unde doar atleţii reuşesc constant astfel de performanţe.

Puteţi urmări AICI meciul campionilor de la LPS cu Steaua Bucureşti.

Galerie foto



Vizualizări: 2,542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: