Lu Yuefeng spune că a reziliat contractul cu Pandurii

Fotbalistul chinez Lu Yuefeng, care era sub contract cu Pandurii Târgu Jiu, spune că a reziliat acest contract pentru că nu a mai putut ajunge la reunirea lotului. Transferat de gorjeni anul trecut, Yuefeng devenise un jucător de bază în echipa târgujiană, fiind chiar apreciat pentru jocul său cu toate că echipa nu a avut multe reuşite.

Aflat în China, la Wuhan, oraşul său natal, Lu Yuefeng a acceptat să ofere câteva detalii, pentru site-ul Liga2.ro, despre situația din țara sa dar şi despre situaţia sa la Pandurii, unde n-a mai ajuns deşi era sub contract cu echipa. „Sunt bine, sunt în Wuhan şi acum e ok aici, noi am terminat cu virusul. Eu am stat mai mult în casă, nu am prea putut ieși de câteva luni. Mi-am reziliat între timp contractul cu Pandurii, dacă nu am mai putut reveni în România, dar nu am semnat cu nici o echipă. Mi-e dor de fotbal, normal, şi abia aștept să pot juca din nou. În China nu se ştie când se vor relua relua competițiile”, a spus Yuefeng care nu are nici o problemă în familie din cauza coronavirusului şi nici printre prieteni.

Lu Yuefeng a mai evoluat, în România, sub formă de împrumut de la CFR Cluj și Luceafărul Oradea. Vara trecută și-a reziliat contractul cu CFR Cluj și a semnat, pentru un sezon, cu Pandurii, club de care susține că s-a despărțit deşi nu a mai ajuns în ţară în acest an iar gorjenii nu au anunţat nimic referitor la situaţia sa contractuală.

În țara sa natală, Lu Yuefeng jucase ultima dată la divizionara secundă Zhejiang Yiteng. Lu a fost primul chinez care a jucat în România, fiind adus la CFR la solicitarea lui Dan Petrescu.

Vizualizări: 583

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: