Pîrvulescu se antrenează în pădurea proprie, ca să nu încalce ordonanța

Fotbalistul gorjean Nicolae Pîrvulescu, care acum evoluează pentru Universitatea Cluj, s-a întors acasă, acesta locuind într.o comună situată aproape de Rovinari. Într-un interviu acordat pentru Liga 2.ro, Pîrvulescu a dezvăluit faptul că se antrenează alergând prin pădurea din apropierea casei sale.  

Nicolae Pîrvulescu s-a întors acasă pentru această perioadă și se consideră  norocos pentru că stă într-o zonă rurală unde are pădurea foarte aproape şi poate alerga. Acesta se pregăteşte alergând  prin pădurea din spatele casei. ”Într-un fel, e bine că sunt acasă, dar este foarte greu fără fotbal. Pentru mine este ușor să mă antrenez fiindcă locuiesc la țară și am pădurea foarte aproape, așa că alerg zilnic în pădure”, a spus mijlocașul care a făcut junioratul la Pandurii, singura echipă pentru care a jucat apoi înainte de a ajunge la U Cluj.

În 2019, Pîrvulescu a părăsit Pandurii, din postura de golgheter al echipei târgujiene, mergând să ajute clujenii în lupta pentru promovare.

Din păcate sezonul trecut U Cluj a ratat acest obiectiv pentru care se luptă în continuare.

Plecată cu ambiții de promovare la debutul acestui sezon, ”U” Cluj a ajuns acum pe locul 14 în Liga 2, la doar trei puncte peste ultima clasată pe locurile retrogradabile, Concordia Chiajna, însă echipa ilfoveană are un meci mai puțin disputat. ”Nu a fost sezonul pe care ni-l doream, dar lucrurile se îndreaptă spre ceva bun. Se simţea și la antrenamente. Este alt ritm, față de debutul campionatul. Dacă se va relua sezonul cu siguranță vor apărea rezultate”, a mai spus Pîrvulescu.

În partea a doua a sezonului trecut, Nicolae Pîrvulescu a evoluat în 13 meciuri pentru ”U” Cluj, în care a marcat de patru ori. În prima parte a campionatului evoluase pentru Pandurii în 20 de meciuri, toate ca titular, și a înscris 12 goluri.

Vizualizări: 1,688

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: