FCU Craiova profită de ajutorul de la guvern

FC U Craiova nu are probleme financiare dar se folosește de Ordonanța de Guvern, pentru a plăti o parte din salariile jucătorilor. Adrian Mititelu spune că jucătorii nu vor pierde niciun leu din contracte pentru că clubul va completa diferenţa de bani.

Deși este una dintre cele mai bogate echipe din Liga 3, FC U Craiova se va ajuta de Ordonanța de Guvern, ca să primească sprijin financiar pentru plata salariilor. ”Plătim 30.000 de euro impozite pe lună pentru salarii, e normal să apelăm la acest ajutor. Cel puțin până în vară, când unii jucători vor avea salarii mărite. Vom vedea atunci ce vom face, dar am încredere că se rezolvă situația. Jucătorii noștri primesc salariile integral, la noi nu e situația de la Liga 1, salariile sunt mai mici. Contabila noastră a făcut demersul să primim acel ajutor, iar noi vom completa restul. Deci jucătorii își vor lua toți banii, normal”, a spus Adrian Mititelu.

”FC U” Craiova e pe primul loc în Seria 4 a Ligii 3, cu 42 de puncte acumulate în 16 etape, în care nu a cunoscut înfrângerea. Doar două echipe în acest sezon nu au pierdut, Craiova și Unirea Slobozia (liderul Seriei a 2-a a Ligii 3).

Vizualizări: 567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: