Seria 1 a Ligii 3 riscă să fie îngheţată

Îngheţarea campionatului din judeţul Suceava şi pandemia de coronavirus ar putea avea urmări şi în seria I a Ligii 3 care ar putea fi îngheţată. Echipa din Suceava, Foresta, pregătită de antrenorul Petre Grigoraș, trece printr-o perioadă grea, iar jucătorii și stafful au rămas în carantină la Suceava.

În ideea că s-ar mai putea relua campionatele de fotbal autohtone, cel puţin la Liga 3, deşi e foarte greu de crezut, cel puţin o echipă, Foresta Suceava, ar avea mari probleme să mai joace.

Oraşul Suceava este în carantină şi situaţia de acolo este cea mai gravă din ţară, iar de reluarea antrenamentelor la Foresta nici măcar nu mai poate fi vorba.

Antrenorul Forestei este Petre Grigoraş, care se află acasă, la Constanţa, unde a plecat imediat după suspendarea campionatului. Dar o mare parte din stafful său a rămas la Suceava unde sunt şi mulţi jucători blocaţi: „Atât eu, cât şi o parte dintre fotbalişti care erau din alte localităţi am apucat să plecăm înainte de carantină.  Discut mereu cu oamenii de acolo, vorbesc cu ei în fiecare zi. Deocamdată nu este nimeni infectat de la Foresta dar sigur că există o stare de teamă”.

Suceava este cel mai afectat judeţ de răspândirea COVID-19 în România. Din cele peste două sute de decese din România, cele mai multe au fost raportate în Suceava.

Vizualizări: 373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: