Lucrările la centru, finalizate. E timpul reparaţiilor

Centrul municipiului Târgu-Jiu a fost finalizat în urmă cu mai mult timp, dar de câteva săptămâni muncitorii sunt în faza de refacere a betonului amprentat care se fărâmă sub picioare. Recepţia finală a lucrării ce trece de o sută de miliarde de lei vechi va fi peste două luni. De atât are nevoie municipalitatea pentru a acoperi găurile. Oricum, vor fi făcute altele.

În maxim două luni va fi făcută recepţia lucrărilor şi va avea loc inaugurarea centrului. Muncitorii s-au apucat totuşi prea devreme de reparaţii, pentru ca ce construiesc noaptea se dărâmă ziua. Văzând cum le sunt risipiţi banii, târgujienii sunt extrem de revoltaţi. Pe lângă faptul că nu respectă nicio ordine geometrică, iar coloristica este negândită, calitatea lucrărilor este foarte proastă. În curând vor trece şi cei doi ani de garanţie în care se află proiectul de modernizare, iar după aceea toate reparaţiile vor fi suportate din bugetul local.

CURTEA DE CONTURI

Banii pentru centrul oraşului au atras atenţia şi Curţii de Conturi, la o vizită din 2010. Controlul reflecta faptul că Primăria Târgu Jiu a cheltuit ilegal fonduri publice pentru modernizarea centrului în valoare de 180,666 lei, bani ce au fost recuperaţi până la urmă, în timpul controlului. Lucrarea este făcută de firma Polaris.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: