Lucrările la drumul de la Drăguţeşti dărâmă casele oamenilor

Localnicii din Drăguţeşti nu mai au linişte de când au început lucrările de modernizare a drumului E 79. Omenii spun că din cauza maşinăriilor care lucrează în zonă pereţii caselor au început să li se dărâme.

Atunci cânt trec maşini de mare tonaj au impresia că e cutremur. Atât de tare vibrează geamurile caselor. Oamenii nu-şi închipuie cum ar fi ca într-o zi, toată agoniseala lor să prăvălească la sol. „Noaptea când dorm şi trec maşini mari mi se zdruncină şi patul cu mine. Mă uit că parcă nu mai e mult şi o să pice casa pe mine câteodată. Au o maşinărie cu care tapează şi care atunci când porneşte toate încep să vibreze. Şi paharele în vitrină mi se clatină”, declară un localnic.

Leuştean: Este pentru prima dată când aud de aşa ceva

În prag de iarnă, unii dintre locuitorii din Drăguţeşti au rămas şi fără sobe, iar acum nu au bani să le repare. „Eu mi-am făcut o sobă nouă în urmă cu şase luni să nu mă prindă iarna cu ea neterminată, iar acum a început să se dărâme. Peretele de la camera dinspre drum s-a deplasat doi centimetri. Eu sunt sărac şi nu am de unde să mai dau acum bani ca să mi le repar la loc”, afirmă unul dintre localnicii afectaţi.

Reprezentanţii Drumurilor Naţionale Gorj spun că până acum nu li s-a adus la cunoştinţă despre această problemă. „Este pentru prima dată când aud de aşa ceva. O să iau legătura cu cei de la Consiliu Local Drăguţeşti să vedem care este problema şi care sunt cauzele reale ale acestor efecte asupra caselor localnicilor”, declară Dumitru Leuştean, directorul Drumurilor Naţionale Gorj.

Până atunci oamenii din localitate nu vor avea decât de aşteptat ca cineva să-i ia în seamă şi să-şi repare singuri fisurile apărute în pereţii caselor.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: