Lucrează la foc continuu în ultima zi de plată a impozitelor

Municipalitatea din Târgu Jiu a prelungit termenul până la care cetățenii și societățile pot să-și plătească taxele și impozitele locale cu reducere. Scadența termenului de plată pentru impozite și taxe locale s-a prelungit până pe data 1 aprilie 2019, inclusiv, dat fiind faptul că data de 31 martie este zi nelucrătoare. Astfel, cetățenii care efectuează plata integrală a impozitului pe clădiri, terenuri și mijloace de transport pe anul 2019 până pe 1 aprilie, inclusiv, beneficiază de bonificația de 10%.

Conducerea Direcției Publice de Venituri Târgu Jiu spune că salariații unității vor lucra luni peste program, dacă va fi cazul. ”Pe 1 aprilie vom lucra și vom încasa cu bonificația. Vom sta cât va fi nevoie. Avem program până la 18:00, dar vom sta până la ultimul om, cât va fi nevoie”, a declarat Mariana Budulan, directorul Direcției Publice de Venituri Târgu Jiu.

Conform autorităților, contribuabilii care vor să plătească impozitul și au amenzi neplătite, trebuie să achite mai întâi contravaloarea sancțiunilor contravenționale.

Vizualizări: 1,091

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: