Lui Călinoiu i-e frică să pună în discuţie majoritatea politică

Ion Călinoiu s-a lăudat degeaba că va convoca vineri o şedinţă de Consiliu Judeţean, unde să facă alegeri pentru cele două posturi de vicepreşedinte, pentru a afla noua majoritate. În realitate, a pus pe ordinea de zi doar schimbarea liberalei Mădălina Ciolocoi, fiindu-i teamă să-i întrebe pe consilierii judeţeni şi despre susţinerea lui Ciprian Florescu de la PSD.

Deşi Călinoiu s-a lăudat că pune pe ordinea de zi schimbarea majorităţii, în realitate se teme că ar rămâne fără suport în Consiliul Judeţean Gorj. Preşedintele Consiliului Judeţean a anunţat, după şedinţa de săptămâna trecută, că vineri va pune pe ordinea de zi schimbarea vicepreşedinţilor. „Pun pe ordinea de zi, ca să se vadă dacă e majoritate sau nu-i majoritate, actualizarea vicilor preşedinţilor“, a declarat preşedintele Călinoiu, după şedinţă.

La câteva zile distanţă, Călinoiu nu mai e aşa curajos şi nu pune pe ordinea de zi şi schimbarea lui Ciprian Florescu. „E greu de crezut că voi fi schimbat, dar vom vedea”, a spus Ciprian Florescu, stresat de ideea că va rămâne fără funcţie.

Liderul PNL Gorj, Dian Popescu, a comentat faptul că pe ordinea de zi a şedinţei se află doar schimbarea Mădălinei Ciolocoi. „Dacă se formează o majoritate PDL-PPDD-PNL se schimbă Ciprian Florescu, nicidecum Mădălina Ciolocoi“, a declarat acesta.

Liderul PDL Gorj, Dan Vîlceanu, spune că Ion Călinoiu se răzbună. „Ion Călinoiu vrea să se răzbune politic pentru că i-a picat un proiect. Ne vedem în postura de a ne apăra de agresiunile pe care le face preşedintele Călinoiu. Preşedintele Ion Călinoiu vorbeşte de trădări şi presiuni, noi vorbim de încredere. Are un mod retrograd de a gândi, iar noi avem alte idei pentru acest judeţ”, a declarat Dan Vîlceanu.

Opoziţia nu a fost inspirată pentru a iniţia un proiect de hotărâre pentru schimbarea lui Florescu. Dacă ordinea de zi rămâne cea stabilită de Călinoiu, nu este exclus ca opoziţia să boicoteze şedinţa.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: