Gilortul își joacă șansa în Banat

Gilortul Târgu Cărbuneşti a ajuns să nu deranjeze pe nimeni în seria a IV-a a Ligii 3, acolo unde toate echipele se gândesc la trei puncte în faţa lanternei roşii. În această etapă, echipa lui Mario Găman  va  juca în deplasare cu Fortuna Becicherecu Mic.

Orice meci disputat în deplasare de Gilortul Cărbuneşti pare  o misiune aproape imposibilă, cum va fi şi acest meci disputat în Banat. Echipa din Cărbuneşti întâlnește sâmbătă, la Becicherecu Mic, începând cu ora 15:00, în cadrul etapei a opta, echipa locală Fortuna.

Alături de U Craiova 1948 SA, liderul seriei a IV-a, gazdele sunt invincibile în acest sezon, ocupând poziția a șasea în clasament cu 11 puncte, obținute din 2 victorii și 5 rezultate de egalitate. Fără mari nume de fotbalişti în lot, dar cu o echipă matură și bine articulată, formația timișeană a promovat în această vară în Liga 3, la fel ca şi Gilortul, trecând de  Voința Lupac, în urma unei duble victorii, 0-2 în deplasare și 6-1 acasă.

Echipa  din Becicherecu Mic este antrenată de Vasile Luță, fostul jucător al Gilortului din urmă cu 17-18 ani. „Situată pe ultimul loc în clasament, formația noastră are în față o deplasare lungă și grea, dar băieții vor juca fără complexe și menajamente. Mario Găman și Bobi Staicu au pregătit în amănunt meciul, iar jucătorii noștri, conștienți că nu mai au ce pierde, sunt pregătiți și merg cu gândul să producă o surpriză plăcută suporterilor”, au informat cei de la Gilortul pe pagina oficială.

Partida dintre Fortuna și Gilortul va fi arbitrată de Tudor-Florin Jurca din Arad, ajutat la cele două linii de Sebastian Pantea și Alina Mihoc iar observatori  ai partidei de la Becicherecu Mic  vor  fi Sorin Ciotlaus din Deva și Ion Lupșa din Caransebeș.

Meciurile din etapa a opta  au început deja de vineri când s-au disputat patru jocuri,  celelalte patru fiind programate sâmbătă.

Rezultate şi program etapa a 8-a

         Vineri, 11 Octombrie

ACS Poli Timişoara - CS Hunedoara   2-1

LPS Cetate Deva - U Craiova 1948 SA         0-1

CSC Dumbrăviţa - Naţional Sebiş         3-1

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii - Viitorul Dăeşti         2-4

         Sâmbătă, 12 Octombrie

Gloria Lunca Teuz Cermei - Flacăra Horezu          15:00

Crişul Chişineu Criş - ACSO Filiaşi       15:00

Fortuna Becicherecu Mic - Gilortul Târgu Cărbuneşti     15:00

Progresul Pecica - Şoimii Lipova          15:00

Vizualizări: 547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: