MM Stoica, chemat înapoi de Gigi Becali, Răducan e liber să plece

Mihai Stoica e gata să revină la FCSB, la două luni de când a plecat de la echipă. Readucerea  lui MM Stoica în conducerea FCSB îl tentează și pe Gigi Becali chiar dacă asta ar presupune plecarea actualului director sportiv, Narcis Răducan.

Demisia lui Mihai Stoica de la FCSB în urmă cu două luni a constituit, de fapt, doar o pauză pe care MM Stoica crede acum că a încheiat-o, şi de aceea caută să se întoarcă pe postul pe care l-a ocupat, a scris  gsp.ro. Cum postul de pe care acesta a plecat a fost ocupat  de Narcis Răducan, acesta ar trebui să plece sau să primească un alt post de la Becali dar e greu de crezut, după ultimele atacuri ale lui MM la adresa lui  Răducan, că aceştia vor putea colabora. Dacă  nu vor putea colabora  Becali ar trebui să-l aleagă pe unul dintre cei doi directori sportivi pe care i-a rulat în ultimele luni.

Mihai Stoica a părăsit FCSB şi din cauza situației în care se găsea echipa, clasată la un moment dat pe ultimul loc în Liga 1, dar și din motive personale, probleme de sănătate ale unor membri ai familiei.  Între timp acesta a devenit interesat să se întoarcă în club. „Sunt forțat să muncesc, fiindcă n-am «combustibil» cât să-mi permită să stau acasă. Am suficient să trec iarna asta, mai departe de atât nu cred”, a admis într-o declarație de la DigiSport.

„MM  Stoica şi Gigi Becali au continuat să vorbească des și în perioada aceasta, în care Stoica n-a mai fost angajatul clubului. Patronul îl consideră în continuare prieten și e tentat să-l readucă, doar că mutarea asta ar însemna să-l sacrifice pe Răducan, pe care l-a angajat în urmă cu doar două luni”, a mai scris gsp.ro . Becali e chiar supărat pe Răducan care a declarat recent că suporterii steliști s-ar putea muta cu toții la CSA în viitor.

Vizualizări: 1,359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: