Handbalistele CSM Târgu Jiu invită gorjenii la Sala Sporturilor

Cele două echipe de handbal feminin ale CSM Târgu Jiu vor avea meciuri programate acasă în acest week-end. Sâmbătă, la Sala Sporturilor, vor juca mai întâi junioarele antrenate de Andrei Enache, cu începere de la ora 12:00, iar de la ora 14:00 vor intra pe parchetul sălii senioarele antrenate de Liviu Andrieş, în cel mai important meci al turului, cu Activ Prahova Ploieşti.

Echipa de senioare a CSM Târgu Jiu va avea din nou o confruntare dificilă în Seria C a Diviziei A, acolo unde echipa antrenată de Liviu Andrieş ocupă locul trei în clasament, dar este la egalitate de puncte cu adversarul din această etapă, Activ Prahova Ploieşti.

Meciul cu a doua clasată din Seria C,  Activ Prahova Ploieşti, este programat sâmbătă, 12 octombrie, cu începere de la ora 14:00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, intrarea fiind liberă.

Antrenorul Liviu Andrieş a programat antrenamente mai lungi pentru jucătoarele sale în ultima săptămână și speră ca şi de această dată publicul de la Târgu Jiu să vină să susţină echipa: “Va fi un meci greu, cu o echipă care şi-a anunțat intenția de promovare în prima ligă, cu jucătoare cu experienţă. Noi vom încerca să le punem probleme compensând lipsa de experienţă cu atitudine şi determinare. Din păcate, la acest joc nu vom putea folosi cele doua jucătoare ucrainience din atac, acestea având ceva probleme cu dreptul de joc, în urma anunţului făcut  joi de către FRH. Pe această cale vrem sa invităm iubitorii de handbal sâmbătă, de la ora 14:00, la Sala Sporturilor, pentru a urmări şi pentru a susține echipa noastră“.

Fiind vorba despre ocupantele locurilor  doi şi trei, acest meci de la Târgu Jiu este derby-ul etapei din Seria C, Activ Prahova Ploiești ocupând  locul 2 în clasament înaintea acestui meci, la egalitate de puncte cu CSM Târgu-Jiu, ocupanta locului 3, care are un golaveraj mai mic.

În deschiderea jocului echipei de Divizia A vor avea meci acasă şi junioarele  antrenate de Andrei Enache, sâmbătă, cu începere de la ora 12.00, cu HCM Torok Râmnicu Vâlcea.

Vizualizări: 519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: